Sommerkjole til gullungen


Det blir mange kjoler til 4-åringen min..
Nå som sommeren nærmer seg er det gøy å bruke litt sterke farger.

Én kommentar

Elin!

30.apr.2010 kl.12:21

Fy flate hvor flink du er Rebecka. Og nå som jeg er spådd (eller hva jeg skal kalle det) at vi får en jente så er det bare og fortsette med å sy;)

Jeg fikk plutselig overnattingsgjest fra lørdag til søndag jeg. Så da passer det dårlig med tur til Løkka. Har i hvert fall funnet ut at det bare er på søndager. Neste helg er vi i Danmark. Kanskje helga etter der hvis det passer?

Ha en flott helg og hils familien:)

Klem fra meg1

Skriv en ny kommentar

Rebecka`s design

Rebecka`s design

34, Ullensaker

Her er meg og min familie. Vi bor på landet i et eldgammelt hus som stadig må fornyes :O) Glad i alt det gamle og vakre, med litt blanding av noe nytt. Helt fantastisk med loppemarked, der har jeg gjort masse funn :O) Har alltid vært glad i å lage ting, så gaver fra meg er stort sett alltid hjemmelaget... Får også ofte æren av å lage ting for venner, alt fra blomsterdekorasjoner til invitasjoner. Drømmer om å åpne en liten gårdsbutikk hvor jeg kan selge alt fra oppussede loppis-prosjekter til egendesignede ting. Foreløbig er jeg godt fornøyd med å lage ting for venner og kjente :O) ØNSKER DU Å HANDLE/BESTILLE AV MEG? MAIL MEG PÅ: rgrindstad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits